Hoi!

Leuk dat je ons gevonden hebt. ZoisPijlsweerd heeft de ambitie om een platform te zijn voor de wijk Pijlsweerd in Utrecht. We zijn begonnen met twitter, en al snel ontstond het idee om ook iets van een tegelwand te hebben. Met deze plek versterken we het wijkgevoel van iedereen in Pijlsweerd, of je er nu onderneemt, woont of doorheen komt op weg richting het centrum, de gracht of weer richting huis.

Pijlsweerd is een sterk veranderende wijk. Hippe stedelijke afgestudeerden beginnen dit pareltje te ontdekken om zich te vestigen, ondernemers en zelfstandigen kiezen voor deze aantrekkelijke plek aan de rand van het centrum. Niet gek voor een krachtwijk zoals de gemeente Utrecht het ooit moest benoemen omdat het een plek in verval was.

Meewerken?

ZoisPijlsweerd is altijd zoekende naar initiatiefnemers, verbinders, meedenkers, luizen in de pels en criticasters. Dit alles om te groeien. Dus kan jij schrijven, voor jou een kleine moeite wellicht om een postje te maken. Ben jij goed in vormgeving, verbeteringen voorstellen en uitvoeren mag je. Ben jij actief in Pijlsweerd met een eigen project, wij posten het graag door. Een sportvereniging, theatergezelschap, of groep enthousiastelingen wij dienen graag als podium.

meedenkvoorstel? via twitter @zoispijlsweerd of de info@ voor mail

Reageren op berichten, Hier de huisregels!

Voordat je verhit wat op je toetsen begint te rammen neem eerst in overweging of je mening bijdraagt aan het artikel, of het zinvol is voor anderen, een glimlach kan bezorgen bij de volgende lezer, terecht kritisch is en niet bedacht is omdat u azijn zo’n lekker zuur product vindt.

Ongepaste reacties zullen we verwijderen, echter het ligt (nog) niet in onze mogelijkheden om heel de dag alles in de gaten te houden. Dus staat een ongepaste azijnreactie net te lang, hierbij al vast onze excuses. U wilt in discussie over de na u inziens briljante reactie? Kunnen we niet aan beginnen. Hoezeer we het zouden willen om uw standpunt of scheldkanonnade wellicht wat beter op waarde te willen schatten, ons ontbeert eenvoudig de wederom nodige tijd.

Simpele regels dus, mocht u zich hier niet in kunnen vinden troost je dan met de gedachte dat er ergens anders op het web vast een plek is waar u binnen no-time een graag geziene gast bent.

Onze inhoud

Bij overgenomen posts van andere media hebben we de uiterste zorg betracht om de rechtmatige eigenaar te achterhalen. We slagen hier echter niet altijd in. Bent u eigenaar van werk in een post van ons en hebben we u niet weten te bereiken? contacteer ons dan zodat we gepaste actie kunnen ondernemen.